برنج قهوه ای

برنج قهوه‌ای سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده و فاقد کلسترول و سدیم است؛ ۳ برابر برنج سفید فیبر داشته و به همین دلیل شاخص گلایسمی پایینی دارد، یعنی کربوهیدرات‌های آن به سرعت جذب بدن نمی‌شوند و همین امر باعث احساس سیری بیشتر و به تاخیر انداختن احساس گرسنگی میشود.
با مصرف یک وعده برنج قهوه ای، ریزمغذی های فراوانی از جمله فیبر، پروتئین، ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی را به بدنتان برسانید… (البته نه اینکه فکر کنید معجزه ای صورت میگیرد)
چربی ها، پروتیئن ها، املاح و ویتامین های بیشتر موجود در برنج های قهوه ای باعث می شود که زمان ماندگاری آنها نسبت به برنج های سفید، کمتر بشود. مثلا اگر بتوان برنج سفید را به مدت یکسال بدون نگرانی از خراب شدن، نگهداری کرد، این رقم برای برنج های قهوه ای به حدود ۶ ماه کاهش می یابد.
اگر صرفا برای فیبر بالای برنج قهوه ای از آن استفاده میکنید میتوانید با مصرف برنج سفید و اضافه کردن 1 یا 2 قاشق جو پرک همان میزان فیبر و به تاخیر انداختم جذب را داشته باشید.
در تحقیقات جدید نشان داده شده مصرف طولانی مدت و مداوم برنج قهوه ای میتواند تا حدی برای بدن انسان مسمومیت زا باشد یا به نظر برخی محققان نوعی سم در بدن تولید کند که این نظریه هنوز به اثبات نرسیده است.

Nutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy
1,548 kJ (370 kcal)

Carbohydrates
77.24 g
Sugars
0.85 g
Dietary fiber
3.52 g

Fat
2.92 g

Protein
7.85 g

Vitamins
Quantity%DV†
Thiamine (B1)
35%
0.401 mg
Riboflavin (B2)
8%
0.093 mg
Niacin (B3)
34%
5.091 mg
Pantothenic acid (B5)
30%
1.493 mg
Vitamin B6
39%
0.509 mg
Folate (B9)
5%
20 μg

Minerals
Quantity%DV†
Calcium
2%
23 mg
Iron
11%
1.47 mg
Magnesium
40%
143 mg
Manganese
178%
3.743 mg
Phosphorus
48%
333 mg
Potassium
5%
223 mg
Selenium
33%
23.4 μg
Sodium
0%
7 mg
Zinc
21%
2.02 mg

Other constituents Quantity
Water 10.37 g

186
0
 
0