گوشت گاو

گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، چربی و مواد معدنی مانند روی، سلنیوم، فسفر، آهن و ویتامین‌های گروه بی است. این گوشت دارای ویتامین ب ۱ می باشد که برای سلامت جسم مفید است.

همچنین دارای اسیدهای چرب و امگا سه نیز می باشد که در تنظیم سطح چربی و کلسترول نقش به سزایی دارد.

به دلیل تاثیر بر ازدیاد گلوبول های قرمز باعث افزایش غلظت خون میگردد و در میان بدنسازان به دلیل پروتیین بالای آن طرفداران زیادی دارد .
جالب است بدانید آب پز کردن آن هضم گوشت گاو را سخت تر میکند  و برای هضم آسانتر آن پیش نهاد میکنیم آن را به صورت چرخ شده مصرف کنید .
یک توصیه مهم برای شما : لطفا گوشت گاو را با کربوهیدرات های سریع الجذب مصرف نکنید ...
مقدار پروتیین خالص در 100 گرم گوشت گاو حدودا 25 گرم است که از منابع خوب پروتیینی به حساب می آید.


185
0
 
0